30. november 2010

Venček kvačkank

Pred poletjem me je prijateljica Mateja naučila kvačkati ogrlice. Neskončno sem ji za to hvaležna. Samo takrat nisem vedela, da se bom s tem okužila. Zdaj povsod kvačkam. Še v postelji je kvačka spodrinila knjige.

Najlepše so mi ogrlice s prelivajočim sukancem. Na spodnji fotki sem jih ujela skupaj.
Ob priliki se moram v trgovini pozanimat če obstaja še kakšna barva, da dopolnim venček. Bi rekla, da sem enkrat videla še olivno zeleno.


Pa še nekaj posameznih, ki so nastale v zadnjem mesecu.


In še ena, ki jo bom podarila za novoletno darilo.

26. november 2010

Hanina voščilnica


Moja hči nima meje. Ustvarja skupaj z mano. Zdaj si pa želi sodelovat še na sneženem Craftalničnem izzivu.
Izbrala si je tole roziko z miškom S.

24. november 2010

Snežinka, snežinki, snežinke

Čas, ki se bliža je v znamenju božičnih in novoletnih praznikov. To se pozna tudi pri večini mojih voščilnic. Vse je nekam modro, zeleno in rdeče barve. Vse se nekaj sveti. In pa skoraj obvezni dodatek so snežinke. Tudi v trenutnem Craftalničnem izzivu si želijo snežink. Iz zadne serije se kar težko odločim katero bi prijavila. Bom kar dve (prvo in tretjo).





15. november 2010

Še ena za 16. izziv

Tale postavitev, ki si jo je zamislila Manuela mi je pa zelo všeč.
Nastala je še ena voščilnica, ki jo bom tudi prijavila na izziv. Najverjetneje bo pa še kakšna nastala .

Še nekaj novoletnih

Letos pa kar ne morem nehat delat novoletne voščilnice.


1. november 2010

prijateljice za vedno

To so moja hči in tri njene sošolke. V torek so šle v kino in se nato skupaj slikale v foto avtomatu - no ne vem, kako se reče tisti mašini. Slike je bilo potem treba razrezat, da se jih bi dalo razdelit. Sem se jim ponudila, da to naredim jaz. Obenem sem se pa spraševala, kaj naj z njimi naredim, da ne bodo obležale nekje v kuverti. Na to zamisel sem potem med izdelovanjem novoletnih voščilnic in kvačkankami čisto pozabila. Do danes. Je bilo treba kar zavihat rokave, da mi je uspelo izdelat vse štiri. Še kuverte mi manjkajo, pa bo. Da sem jih fotografirala, sem jih morala že hčeri iz torbe vzet.

Tukaj je skupinska slika.


Pa še ena.


In še posamezno



Pri tej zadnji sem šele tu na fotki opazila, da sem mašnico na napačno stran prilimala. Pa nič zato. Itak to samo mene moti.