26. februar 2019

SPOTLIGHT tehnika

V CRAFT-alnici se danes izteka izziv, kjer želijo da ustvarjamo v spotlight tehniki. Sem in tja sem že zasledila to tehniko, a sem vedno našla izgovor zakaj jaz tega še ne bi poskusila. 
V navodilih Craft-alnice sicer navajajo, da del ki ga izrežemo pobarvamo ter ga 3D umestimo nazaj v celoto. Sama sem se lotila tega malo drugače. Izrezan motiv sem "pobarvala" kar s Smooshing tehniko.




 
CRAFT-alnica - 229 - spotlight
Najlepši par - februar - štempiljke Pomladni dan, šablone: Kvadrati s šivi, Pravokotniki s šivi in Valoviti kvadrati

70 - na hitro

Mnogokrat se naročniki ne zavedajo, da imam poleg čestitkarskega hobija še preostale hobije, obveznosti in službo za katere porabim večino časa med tednom. Kot pogosto je bilo tudi tokrat vprašanje če imam kaj narejeno za 70 letnika al pa če lahko naredim do naslednjega dne. Jaz pa v službi še ne konec, dokončat sem morala že začeto voščilnico in še vadba je bila na programu. Ker naročnika nisem hotla razočarat sem na račun nočnega spanja zadovoljila tudi njegove želje.
Sprva sem si zamislila povsem drugače, a ker je bila izdelana ideja na papirju katastrofalna, mi je na koncu na videz dokaj preprosta voščilnica vzela kar precej časa.




Najlepši par - februar - štempiljke Ozadje z voščili, šablone: Mini ABC, Vinska trta, Številke velike, Krog s šivi, Okrašeni pravokotniki)
The male room - #105 - No designer paper 
 


Sestavljanka

Novoletnih voščilnic sem se tokrat lotila s sestavljanjem malih delčkov.S pomočjo šablone sem izrezala več barvnih papirjev in jih nato načtno pomešala.





 
52CCT -8-19 - Recycling (red and green buttons)
CHCN - 426 - Use some gold