27. julij 2012

poroka - voščilnica, kuverta in škatlica

Za mladoporočena je nastala voščilnica z dvojno kuverto.
In pa explosion škatlica. Vse v lila barvi.


Dvojna kuveta za abrahamovca

Za avtomehanika je nastala voščilnica z dvojno kuverto.
Voščilnice - rojstni dan, matura

Za Metko sta nastali dve voščilnici. Prva se je izkazalo, da ni povsem primerna za slavljanko. V drugo sem dobila malo več namigov. Ker za izdelavo ni bilo kaj vem koliko časa sem za osnovo izbrala kar Janjino voščilnico.
Za zaveso sem uporabila pravo blago. Okno sem senčila z distressom. Papir je digitalen.
Za 70 letnega Toneta je nastala voščilnica s petelinom in soncem. Odtis je digitalen.

Za prijatelja, ki je kovač sem uporabila motiv "čipkaste" ograje.


Nečakinja, ki je pred dnevi izvedela, da je maturirala, je dobila voščilnico temu dogodku primerno. Odtiska sta digitalana in barvana z distresi. Prvega sem našla pri Elizabethi in ga malo predelala, drugega pri Sassy. Papirja sta digitalna, a si žal nisem shranila povezave.

in še notranjost

Ena kar tako

In na koncu še za sina. Na žalost mi je pa ravno pri njem idej in energije zmanjkalo. Vzorčasta papirja sta digitalna, prvega sem dobila pri Manueli, drugega pri Free vintage digital stamps. Tudi odtisek je digitale, barvan z distressi.

Z najlepšimi željami...

Pred približno pol leta je nastala serija voščilnic, katere idejo zanjo sem dobila pri Alji oz. bolje rečeno sem jo kopirala.


Ker so mi zelo všeč sem naredila še večjo serijo. Najprej sem vse izrezala
potem pa začela z lepljenjem

in nastalo je šestnajst novih voščilnic


Sanje

Kako sanjam, da bi se enkrat zbudila v taki sobi. Pospravljat ne maram, a tu se mi ne bi bilo treba čisto nič trudit. Pospravljanje bi povsem  gladko steklo samo od sebe. Vse kredite bi poplačala, šla na počitnice, obiskala bi kar nekaj spletnih trgovin.....  

Čas je, da neham sanjat. Pač nisem rojena pod srečno zvezdo, vsaj kar se tiče denarja. Imam pa zdravje, streho nad glavo, službo, moža, otroke, sorodnike, prijatelje ... in tudi že kar nekaj pripomočkov za ustvarjanje s katerimi se bi dalo delat, samo uporabljat jih bi bilo treba.