31. maj 2013

Podari objem

OBJEMANJE ZAKLJUČENO. DOBIMO 430 € DONATORSKIH SREDEV. HVALA ZA VSAK PODARJEN OBJEM. :)


Plesni klub BRILJANTINA v katerem pleše naša Hana  sodeluje v  Dormeotovi akciji Objem topline, ki je zasnovana na tem, da lahko različni klubi, društva, itd.... zmagajo v tekmovanju kdo dobi preko spleta več objemov in si na tak način zagotovijo 500 eur sponzorskega denarja (to je maximum). Zbiramo donacijo za njihov odhod v Rimini.

 

 
 
Upam, da boste vsi pripravljeni sodelovati in vsak dan v mesecu maju oddati en objem za naše plesalce :)  Vesela pa bom, če boste to akcijo predstavili tudi čim večjemu številu vaših znancev, da nam bodo tudi oni podarjali objeme :) 

Hvala že v naprej za sodelovanje :)

 

P.s. spodaj pošiljam nekaj navodil:

Obiskovalec lahko opravi registracijo, ko prvič podari objem s klikom na gumb »Podarjam objem«. V okno, ki se odpre, vpiše svoj e-mail, obkljuka strinjanje s pravili za sodelovanje in klikne gumb »Potrdi«. Na vpisani e-mail bo poslana elektronska pošta s povezavo, s klikom na katero bo obiskovalcu omogočeno podarjanje objemov tudi v prihodnje brez ponovne registracije (dokler ne zbriše »cookijev« oziroma »piškotkov«).

 Sredstva, razpisana za posamezen mesec, bodo prejeli trije (3) prosilci z največ podarjenimi objemi. Razmerje podarjenih objemov določa razdelitev donatorskih sredstev, pri tem pa lahko prejemnik prejme največ 500 €.

 Med neveljavne objeme se šteje objeme, podarjene s strani:

  • Osebe, ki je iz enega e-naslova za istega prejemnika podarila več objemov, kot je bilo število dni v mesecu: v tem primeru obvelja le toliko objemov, kot je bilo število dni v mesecu.
  • Osebe, ki je iz različnih e-naslovov za istega prejemnika podarila več objemov, kot je bilo število dni v mesecu: v tem primeru obvelja le toliko objemov, kot je bilo število dni v mesecu.
  • Osebe, ki je podarjala objeme s pomočjo neveljavnih e-naslovov (npr. naslovi začasnih e-poštnih servisov): v tem primeru izločimo vse objeme iz neveljavnih e-naslovov.
  • Več kot 5 oseb, ki glasujejo iz istega računalnika: v tem primeru se upošteva glasove le iz petih e-naslovov.
  • Avtomatskih mehanizmov glasovanja: vse take objeme se šteje za neveljavne in se jih izloči.
  • V primeru množičnih kršitev iz istega računalnika ali IP naslova, ima organizator pravico izločiti vse glasove iz tega računalnika ali IP naslova.