13. april 2019

Modri cvet

Moja voščilnica venčka je Vladko in Tino tako navdušila da sta za tokratni izziv izbrali temo po njej. Hvala vama. Zelo sem počaščena. Tudi meni je ta voščilnica ena tistih, ki sede ali drugače rečeno, voščilnica ki se te dotakne. Še vedno jo imam in pogosto si jo ogledujem oz. mi je v navdih. Ravno na dan Tinine objave teme, še ne vedoč zanjo, sem naredila škatlico presenečenja po njej.


 
 
V navdih mi je bila tudi pri izdelavi škatlice za darilno kartico za Kajo, ki je praznovala 22 let. Ker je bila kartica v vrednosti 20€ sem malo "pogoljufala" številko. Da se je seštevek ujemal z vrednostjo darila, sem na zadnjo stran kartice dodala še kovanček za 2 €.
  
Najlepši par - april  - cetoči božič, Okrasimo s cvetjem, Vejica z rožicami, Črke akvarel 2,9cm, Črke 0,5-2,8cm; Voščila na vrvici; Male številke, Foto dekoracija
Ko me inspirira - 71 - Modri cvet
 
 
 

3 komentarji:

Zvonka pravi ...

Obe škatlica sta lepi, vsaka po svoje in očitno to ti svetovi zelo sedejo.

Vladuška pravi ...

To je nekaj najlepšega, ko ustvarimo nekaj kar nas navdušuje že pri izdelavi sami in nam je v lastni navdih še velikokrat. Zelo lepo si ustvarjala in navdušena sem nad obema škatlicama. Hvala, da si se nama pridružila in nama bila v navdih.

Tina pravi ...

Ja, ti verjamem...res je tako lepa...pravi navdih! In tvoji današnji škatlici sta tudi svetovni...tako lepi so aranžmaji in cvetovi, ki ju krasijo...potem pa še tista 20+2...svetovno! Hvala ti...